Зв'язатися з нами
EN RU
UA
UAH
WhatsApp
Viber
Skype
Telegram

5 нових бюджетних автівок вартістю до $15 000

5 нових бюджетних автівок вартістю до $15 000

Зараз українці живуть у надскладні часи. Проте життя триває, і ті люди, котрі до війни планували купити машину, зараз все ж планують втілити цю ідею, щоправда, за менший кошт. Якщо закрити дрібні потреби допоможе й оренда авто, то для виконання особистих та родинних справ потрібне хоча б бюджетне авто, проте власне. У цій статті ви ознайомитеся з переліком нових автомобілів, які надійно слугуватимуть протягом тривалого часу. Це такі моделі, як:

  1. Renault Logan
  2. Renault Sandero
  3. Citroen C3
  4. Peugeot 301
  5. MG 5

Renault Logan — бюджетне авто, яке коштує в Україні $10 500

Такі бюджетні авто отримали титул «король доступних седанів». Багато хто саме так уявляє тачку, яка приїде, якщо викликати таксі. Інші знайомі з цією модифікацією, бо брали таке авто в оренду в Києві. Та Логан може стати не лише практичним службовим транспортом, а й приватним засобом пересування. 

Завдяки такій тачці втілиться ваша мрія про гарне, функціональне та безпечне авто Ця модель має неабиякий попит серед мешканців нашої країни, бо має безліч гідних особливостей:

  • Витривалість. Автівка показує себе надійною та міцною. Ці характеристики зумовлює проста будова. Тут і двигуни відомих виробників, і звична «механіка», і проста підвіска.
  • Придатність до заміни окремих частин. Перевагу забезпечує елементарна конструкція та поширеність запчастин. Такі нові бюджетні авто в Україні вдасться відремонтувати у будь-якому сервісному центрі. 
  • Сумісність ходової частини з бездоріжжям. 
  • Значне багажне відділення. 

Сьогодні машина доступна до купівлі з бензиновим двигуном на 1 літр чи турбодизелем на 1,5 літрів. Обидва варіанти є сумісними з механікою, розрахованою на 5 ступенів, а також класичним переднім приводом. Деякі поціновувачі гарного оздоблення транспорту зсередини наголошують на тому, що автомобіль має простенький салон. Проте на розкіш не варто розраховувати за таких кошт. 

Якщо вам потрібне саме бюджетне авто і ви полюбляєте лаконічні дизайнерські рішення, салон вам навіть сподобається. Мінімалізм передньої панелі, зручні та м’які переді крісла, досить просторе заднє сидіння — причини, з яких ви дякуватимете собі за цей вибір. 

Приємно дивує й оснащення: кондиціонер, стабілізаційна система, передні електричні підіймачі скла, магнітола, подушки безпеки. Власникам нового бюджетного авто покращеної комплектації взагалі надано круїз- і клімат-контроль та інші незамінні опції.

Якщо потрібне бюджетне авто, розгляньте Renault Logan

Renault Sandero — нове бюджетне авто, ціна якого в Україні — $10 000

Автівка наближена за характеристиками до попередньої, проте це не седан, а хетчбек на 5 дверцят. Бюджетне авто вирізняється своєю компактністю. Ця риса допомагає не лише без зайвого хвилювання здійснювали паркування, а й сміливо маневрувати тісними вулицями. Завдяки переліченим особливостям авто прекрасно відповідає вашим потребам, якщо ви є водієм, котрий тільки починає керувати транспортом. 

Якщо ж ви мали великі очікування щодо внутрішнього простору, то вони навряд виправдаються. Вам треба розуміти, що, якщо транспортний засіб візуально є скромним, то й всередині місця менше. Багажний відсік також менший, аніж багатьом хотілося б. Проте тут виробник зробив невеличкий подарунок мандрівникам: завантажувати валізи, баки з водою та інші великі речі дуже просто. Про це дбає велика кришка, якою закривається багажний відділ. 

Технічно варіація Sandero схожа на седан: такий самий за об’ємом бензиновий мотор чи турбодизель, а от механіка та устаткування Life+ дійсно гідні вашої уваги, бо являють собою оптимальний комплект оснащення. 

Зверніть увагу, що є машина Renault Sandero Stepway. За типом кузова вона є аналогічно, але тут він трохи піднятий над дорогою, доповнений накладками-протекторами, а дах має поздовжні рейлінги. Дизайн автомобіля захоплює: сріблясті вставки, неординарна радіаторна решітка. На вибір пропонуються 2 комплектації: Life+ та Zen. 

Renault Sandero — стильне нове бюджетне авто для ваших потреб

Citroen C3 — таке нове бюджетне авто оцінюється в $12 700 

Якщо для вас важливою є не лише функціональна, а й зовнішня сторона засобу пересування, можна надати перевагу хетчбеку Citroen C3. За неперевершеним дизайном приховано потужні двигуни та автоматичну трансмісію. Нові бюджетні авто цієї моделі в Україні часто купуються через велику кількість важливих для щоденного використання моментів:

  • Зручність доступу в салон — 5 дверцят.
  • Відносна компактність — чудовий показник для міста.
  • Пластиковий захист вздовж периметра й на арках коліс. 
  • Цілий спектр двигунів: стартова варіація — атмосферний мотор на 1,2 л. Можна обрати турбодвигун, такий самий за об’ємом. До нього додано 6-ступеневу автоматичну трансмісію. 
  • Напрочуд багата комплектація. Навіть стартові версії цих бюджетних авто в Україні можна придбати з подушками безпеки, які вмонтовано спереду та збоку. Є й інші приємності, на які за такий кошт інколи годі й сподіватися, до прикладу, аудіосистема чи стабілізація тощо. Наступна версія комплектації передбачає клімат-контроль, давачі паркування, давачі освітлення та дощу, що самі вмикають очисники скла та фари. 

Обравши серед інших це бюджетне авто з салону, ви зможете зробити його зовнішній вигляд більш ексклюзивним. Наприклад, змінити колір даху на контрастний. Попросіть про цю послугу в салоні, де оглядатимете авто.

Якщо дивитеся нові бюджетні авто, зверніть увагу на Citroen C3

Peugeot 301 — бюджетні авто цієї моделі мають вартість від $12 500

Фанати седанів можуть занотувати собі ще один вдалий приклад машини — модифікацію Peugeot 301. Ці бюджетні авто в Україні популярні за компактні параметри, місткий багажник, значну колісну базу, завдяки якій пасажирам вистачає місця для розташування ніг.

Вітчизняні салони пропонують чимале розмаїття модифікацій. Потенційний власник може обрати собі бензиновий «атмосферник» на 1,2 л, потужніший мотор на 1,6 л чи заощадливий турбодизель також на 1,6 л пального. Усі варіанти комбінуються з механікою. 

Нове бюджетне авто поки доступне в одній комплектації, якою передбачено передні подушки безпеки, 

ABS, ESP, дверцята, оснащені електричними підіймачами скла, обігрів низу лобового скла, електропривод та підігрів бокових дзеркал, кондиціонер. До того ж, купуючи автомобіль, можна замовити подушки, які дбатимуть про безпеку водія та пасажира ще й збоку. Також покращити комплектацію можна давачами паркування та 7-дюймовим салонним дисплеєм. 

Peugeot 301 — гарно укомплектоване бюджетне авто з салону

MG 5 — нове бюджетне авто, ціна якого стартує від $11 300

Завершальний у добірці нових бюджетних авто — седан MG 5. Знавці засобів пересування напевне будуть здивовані, що у цьому переліку опинилася автівка китайського виробництва. Проте на її виправдання можна сказати, що ціна цілком пропорційна якості.

Ця машина є наближеною до авто європейських заводів. До того ж вона 100% відповідає критеріям усіх водіїв: спокійна, охайна, мінімалістична. Бюджетні авто цієї моделі легко впізнати за довжиною кузова, яка дорівнює 4,6 м. Колісна база — 2,68 м. Під капотом розмістився атмосферний на 114 сил та 1,5 літрів двигун, що працює на бензині. 

Виробник не забув про певну естетику всередині. Побачивши салон, ви зрадієте, бо тут зручні крісла, стильне кермо. Значний кольоровий дисплей на 8 дюймів також стане неабиякою несподіванкою за таку ціну. Для поїздок спекотними днями вмонтовано кондиціонер. Виробник подбав і про вашу безпеку. Автівку обладнано подушками безпеки спереду, камерою заднього огляду, системою ABS.

Такі бюджетні авто, як MG 5 гідні уваги

Бюджетні авто мають чим здивувати українця, в якого обмаль грошей на транспортну обновку. Перелічені засоби пересування вартують недорого, та не підводять у критичних ситуаціях. 

Це автівки з простим салоном, економним двигуном та гідною «начинкою». Попри помірну вартість, вони гарантують належний рівень безпеки, дбають про комфорт кермувальника, а також пасажирів. 

На таких автівках можна їздити самостійно, возити найрідніших людей. Машина може слугувати способом заробітку, бо на ній можна таксувати. Кожна з названих моделей прекрасно проявляє себе в умовах міста. Під силу цим модифікаціям і подолання поганих доріг. 

Достатньо великий багажник та кондиціонер піклуються про те, аби влітку ви усією родиною з багатьма валізами розмістилися в улюбленому автомобілі та відправилися на дачу чи на відпочинок. Саме тому на кожну з запропонованих варіацій обов’язково треба звернути увагу.

Заявку успішно надіслано!

080 033 17 28